Select Page

aktiviteter

The content on this page is only written in Danish.

DANSIC18

DANSIC18

Jeg glæder mig til at deltage på DANSIC18 med et indlæg til april 2018, hvor vi skal drøfte inklusion af mennesker med handicap på arbejdsmarkedet.

Målet er at skabe større forståelse for at vi alle har ressourcer – for sammen kan vi ”det hele” – ingen kan jo alt – men alle kan noget og med en større diversitet bliver arbejdslivet væsentligt sjovere for alle!

Artikel i Dansk Erhvervs Magasin

Artikel i Dansk Erhvervs Magasin

Jeg fik en forespørgsel fra Dansk Erhverv om at deltage med et interview i en artikelserie kaldet ”Beslutningen”, hvor de i hvert magasin lader en erhvervsleder fortælle om en afgørende beslutning i deres professionelle liv. Her var forslaget, at jeg fortalte om min beslutning om at give direktørstafetten videre og etablere All People Fonden.

Personligt blev det et anderledes interview, hvor jeg bl.a. satte ord på nogle følelser, som pushede mig til en beslutning om at ændre mit arbejdsliv.

Du kan læse artiklen her fra Dansk Erhvervs Magasin februar 2018 her – og jeg hører rigtig gerne refleksioner eller kommentarer efter læsningen.

Protektor for All People Fonden

Protektor for All People Fonden

All People Fonden er nu formelt registreret og etableret. Fonden arbejder for at skabe jobmuligheder for mennesker med nedsat arbejdsevne –  ved at eje helt eller delvist kommercielle virksomheder , såsom All Ears TM A/S.
Jeg glæder mig til, som protektor for fonden at bidrage til at udbrede kendskabet til at drive virksomhed med et socialt indhold og indgå i professionelle sammenhænge ud fra en overbevisning om, at det har stor betydning for den enkelte at være i job og få del i den livskvalitet, som er forbundet med et aktivt arbejdsliv. Kontakt mig endelig – hvis du er interesseret i at høre mere – og vil indgå i en dialog.

Europæisk netværk

Europæisk netværk

Jeg har siden 2013 deltaget i det Europæiske netværk ENSIE, som repræsenterer 28 nationale og regionale Work Integration Social Entreprises med i alt 3.170 virksomheder www.ensie.org. De Europæiske netværk arbejder lokalt med inklusion af udsatte mennesker svarende til mere end 270.000 mennesker.

Medlem af Dansk Handicapforbunds Advisory Board

Medlem af Dansk Handicapforbunds Advisory Board

Connie Hasemann er medlem af vort Advisory board hos Dansk Handicapforbund, hvor hun bidrager med sine mangeårige erfaringer med at være en virksomhedsleder, der tager et stort socialt ansvar- samt dedikerede tilgang til at mennesker med nedsat arbejdsevne bør have ret til et aktivt arbejdsliv på lige fod med andre.

Kurt Holm Nielsen, Netværkschef, Dansk Handicapforbund

Foredrag på Yale University

Foredrag på Yale University

Jeg har med stolthed modtaget en invitation til at deltage på Global Health & Innovation Conference, som finder sted den 14.-15. april 2018 på Yale University i USA.

Mit indlæg om “Social Business” har overskriften:

“How to turn a disability info a competitive edge”! – Hvordan bliver et handicap til en styrke – i forretningsmæssig sammenhæng.

United for Sight, som er en non-profit global organisation, afholder for 15. år  The Global Health & Innovation Conference, som er den største i verden med 55 deltagende nationaliteter.

Konferencen samler hvert år 2.000 ledere, udviklere, og deltagere fra alle områder indenfor global sundhed – udvikling og socialt iværksætteri.

Målet med konferencen er at fremme dialog og tilskynde til udveksling af synspunkter og resultater indenfor sundhed, udvikling, undervisning og iværksætteri og jeg glæder mig til at bidrage med erfaringer fra mit mangeårige virke i en socialøkonomisk virksomhed i Danmark med direkte jobskabelse for mennesker med alvorlige synsnedsættelser.

contact me

fill out the form or call
 
+45 20 98 87 14 | +45 46 15 19 41

12 + 2 =